Test alert message!

Veilig betalen

Kies uw betaalmethode die het beste bij u past.

  • iDEAL: U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
  • Bancontact: Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Creditcard: Wij accepteren Visa en Mastercard. Voor betaling met creditcard worden geen meerkosten in rekening gebracht.
  • Achteraf betalen: U kunt uw bestelling ontvangen en daarna betalen. De meerkosten bij deze manier van betalen is 0,49. U ontvangt uw factuur via Billink. Betaalt u die factuur op tijd om vervelende aanmaningskosten te voorkomen.
  • Vooruitbetaling: U kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling aangegeven wijze. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld.
  • AliPay: Chinese klanten kunnen via AliPay eenvoudig betalen. De transactiekosten bij deze manier van betalen bedragen 2,5% over het totaalbedrag.
Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder