Test alert message!

Klantenservice Drogisterijaanbiedingen

 

Klantenservice

Vragen over uw bestelling kunt u sturen naar: info@drogisterijaanbiedingen.nl.

Wij zijn ook telefonisch te bereiken via: 085 7920182

 

Contact:

Drogisterijaanbiedingen (handelsnaam van ZZShops B.V.)

Bestellingen worden verzorgd door Droginet B.V.
Turfweg 9, 9665 EZ Oude Pekela

 

De verkoop van farmaceutische producten of producten die worden aangemerkt als geneesmiddelen staan bij Drogisterijaanbiedingen onder toezicht van Apotheker A.R. Terpstra te Bad Nieuweschans met BIG nummer 39048698617.

Wilt u advies voor uw aankopen mail ons dan uw vraag. Belangrijk hierbij is dat u duidelijk uw vraag omschrijft en daarbij vermeldt of u reeds medicijnen of voedingssupplementen gebruikt.

Telefoon: 085 7920182
Emailadres: info@drogisterijaanbiedingen.nl

ZZShops B.V.
Kamer van Koophandel: 64064077
BTW-nummer: NL - 855506933B01

 

Bestellen:

Plaats uw bestelling door producten te selecteren en in uw winkelwagen te stoppen. Vul daarna uw gegevens in, kies waar u het bezorgd wilt hebben en reken af.
U ontvangt eerst een bevestiging, daarna uw factuur en in uw pakket vindt u uw pakbon van de bestelling.

Bezorging:

Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren. Hiervoor dient u bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in te vullen dan uw huisadres.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Levertijd:
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1-3 werkdagen na betaling bij u thuis te bezorgen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd derhalve langer zal duren dan 72 uur zullen wij u per E-mail op de hoogte stellen van de verwachte levertijd. Zodra uw bestelling door ons is verzonden ontvangt u een Track & Trace code. Wanneer u tijdens de bezorging niet thuis bent zal de bezorger een kaartje in uw brievenbus doen waarop een nieuw bezorgmoment staat aangegeven.

Manco’s & Retouren:
Manco’s bij uw bestelling dient u binnen 24 dagen na ontvangst te melden op onderstaand mailadres: info@drogisterijaanbiedingen.nl of via aangetekend schrijven.Turfweg 9, 9665 EZ Oude Pekela. Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.

U als ontvanger van de goederen dient deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 14 dagen na ontdekking gemeld te worden op onderstaand mailadres: info@drogisterijaanbiedingen.nl of via aangetekend schrijven. (Zie ook  algemene voorwaarden).

Herroepingsrecht:

Wilt u iets ruilen of terugsturen? Dat kan.

Wilt u een ontvangen product ruilen tegen een ander product, neem dan contact op met onze klantenservice.

U hebt de mogelijkheid om de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop te ontbinden. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Modelformulier voor herroeping (invullen niet verplicht), mailen naar info@drogisterijaanbiedingen.nl of schriftelijk via aangetekend schrijven.
Na ontbinding vragen wij u om uw aankoop binnen 14 dagen te retourneren naar het adres op het modelformulier. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen wel voor uw eigen rekening.
Hygiene artikelen, zoals erotische artikelen en geneesmiddelen, kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is.
Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.

Indien u uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst of melding (indien mogelijk in originele verpakking) retourneert wordt uw aankoopbedrag na ontbinding van de koopovereenkomst zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. U ontvangt het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten betaald voor de heenzending terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u hebt betaald. Bij gebruik of beschadiging kunnen we kosten in rekening brengen voor de waardevermindering.

 

Betalen:

  • iDEAL: Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
  • Bancontact: Belgische klanten kunnen via Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Visa/Mastercard: u kunt bij ons ook met uw creditcard betalen. Voor betaling met creditcard worden geen meerkosten in rekening gebracht.
  • Vooruitbetaling: U kunt het totaalbedrag overmaken op de in de bestelling aangegeven wijze. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld.
  • Achteraf betalen: U kunt uw bestelling ontvangen en daarna betalen. De meerkosten bij deze manier van betalen is 0,49. U ontvangt uw factuur via Billink. Betaalt u die factuur op tijd om vervelende aanmaningskosten te voorkomen.

Klachtenafhandeling:

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Wij reageren er inhoudelijk op.

Onze gegevens:

  • telefonisch op telefoonnummer 0857 920182 (Ma, Di, Wo, Do, Vr  van 10:00 - 16.00 uur)
  • per email: Stuur uw email naar info@drogisterijaanbiedingen.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk en/of Thuiswinkel.org waar Drogisterijaanbiedingen bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kunt u uw geschil voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Lees ook onze Algemene Voorwaarden

Kosten & Levertijden:

Nederland

Verzendkosten

Levertijd

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen vanaf 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

Toeslag rembourszendingen

9,95

1-3 werkdagen

 

Belgie

 

 

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen boven 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

Duitsland

 

 

Bestellingen tot 74,95 euro

4,95

1-3 werkdagen

Bestellingen boven 74,95 euro

gratis

1-3 werkdagen

Privacypolicy
meer informatie over onze privacy policy vindt u hier

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder