Test alert message!

Garantie

Is er een probleem met uw bestelling? Geef dit dan zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen een redelijke termijn na ontdekking aan op info@drogisterijaanbiedingen.nl. Kijk in de Algemene Voorwaarden onderaan de site voor de exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc.

Controleert u als ontvanger van de goederen de levering goed. Meld klachten t.a.v. het product of de aflevering via: info@drogisterijaanbiedingen.nl (Zie ook Algemene Voorwaarden onderaan de site).

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder