Test alert message!

Vanish Oxi Action Gold Pink poeder zorgt voor een verbluffend resultaat dankzij zijn superkrachtige formule.

Vanish werkt doeltreffend tegen 101 soorten hardnekkige vlekken en maakt komaf met vlekken zoals rode wijn, thee, sojasaus, enz.
Met Vanish maken vlekken geen schijn van kans!

Ingredienten
>30% Zuurstofbleekmiddel, <5% Anionogene oppervlakteactieve stoffen, Niet-ionogene opperlvakteactieve stoffen, Zeoliet, Enzymen, Parfum, Citronellol, Hexylcinnamaldehyde

Gebruik
Machinewas:
Voor hardnekkige en ingedrongen vlekken: voeg een dosis Vanish toe in het waspoedervakje en gebruik de machine zoals gewoonlijk.

Voor normale vlekken is een halve dosis voldoende.

Was je kleren net als anders. Ook op 30 °C is het resultaat uitstekend.

Handwas:
Voor hardnekkige en ingedroogde vlekken: los een dosis Vanish Oxi Action Gold poeder op in 4 liter warm water (maximaal 40 °C) en laat je kleren weken. Voor gewone vlekken is een halve dosis voldoende.

Laat wit textiel maximaal 6 uur weken.

Was de kleren daarna zoals gewoonlijk of spoel ze overvloedig uit.

Voor het beste resultaat bij hardnekkige vlekken wrijf je eerst eens goed op de vlekken en was je daarna de kleren zoals gewoonlijk.

Voorbehandeling:
Meng 1/4 dosis poeder met 3/4 water (maximaal 40 °C). Breng dit mengsel aan op de vlek en wrijf daarna op de vlek met de achterkant van de doseerdop. Laat het mengsel maximaal 5 minuten inwerken.

Reinig de doseerdop, laat hem drogen en stop hem daarna terug in de pot. Na de voorbehandeling was je de kleren zoals gewoonlijk.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder