Test alert message!

Normale huidpigmentatie van binnenuit

Pigment- en ouderdomsvlekken op de huid worden veroorzaakt door een teveel aan pigment. Er ontstaan vaak als eerste donkere bruine plekjes op de handen en het gezicht. De zon is hiervan vaak de oorzaak. De pigmentatie van de huid komt van binnenuit. Skin Care™ Pigment Clear is een huidverzorgende tablet die bijdraagt aan de essentiële functies in de lederhuid. In deze huidlaag bevinden zich de cellen die pigment produceren. Skin Care™ Pigment Clear is gebaseerd op Indiase kruisbessen en een gestandaardiseerd extract van granaatappel en natuurlijke astaxanthine. De tablet bevat zink¹ dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt en tevens koper² dat bijdraagt aan een normale huidpigmentatie. Deze tablet is een aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine. De voedingsmiddelen in Skin Care™ Pigment Clear bereiken de diepste huidlagen van binnenuit.

Alle producten van New Nordic hebben als doel om met hulp van de natuur het lichaam zelf aan het werk te zetten.

Deze tablet is een aanvulling op de dagelijkse schoonheidsroutine.

De voedingsmiddelen in Skin Care™ Pigment Clear bereiken de diepste huidlagen van binnenuit.

Granaatappel (Punica granatum)
Granaatappels zijn oorspronkelijk afkomstig uit Perzië en worden al eeuwenlang gekweekt rond de Middellandse Zee, het Midden-Oosten, Afganistan, India en de Kaukasus. De geslachtsnaam van de struik, Punica, is een herinnering aan de Feniciërs, die de teelt hebben verspreid, deels om religieuze redenen. De vruchten worden dan ook in tal van mythologische en religieuze uitingen genoemd. Ze staan symbool voor vruchtbaarheid, verleiding en levenskracht. Granaatappels zijn een bron van kalium en vitamine C, maar vooral van polyfenolen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze 3 à 4 maal zo veel polyfenolen bevatten als rode wijn, druivensap of groene thee.

Indiase kruisbes (Emblica officinalis)
De Indiase kruisbes of amla, is zonder twijfel de belangrijkste medicinale plant in de Indiase traditionele geneeskunde. Deze vrucht wordt wel de wonderbes genoemd en wordt ook veel gebruikt in klassieke Indiase gerechten. De kruisbessen die in deze tablet zijn verwerkt, worden geplukt, gedroogd en geëxtraheerd om de goede bestanddelen te behouden en te standaardiseren. Hierdoor wordt een constante, hoge kwaliteit gegarandeerd.

Ingrediënt

Per 2 tabletten

% RI*

Extract van Indiase kruisbes 5:1 (Emblica OfficinalisGaertn.)

200 mg

 

Granaatappelextract (Punica granatum L.)

gestandaardiseerd tot 40% ellaginezuur

200 mg

 

Algenextract (Haemotococcus pluvialis, Flotou.)

gestandaardiseerd tot 2% astaxanthine

60 mg

 

Druivenpitextract gestandaardiseerd tot 40% OPC

40 mg

 

Peperextract (Piper nigrum L.) 40% piperine

6 mg

 

Vitamine C

40 mg

50%

Niacine

15 mg

100%

Zink

10 mg

100%

Koper

1 mg

100%

*RI: Referentie-inname

Gebruik

2 tabletten per dag in te nemen met een glas water.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Let op: Vraag indien u zwanger bent, borstvoeding geeft, of aan allergieën leidt, voor gebruik advies aan een arts of voedingsdeskundige. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet te gebruiken indien de blisterverpakking (binnenste folie) verbroken is of als hiermee is geknoeid. Buiten bereik van kinderen houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder