Test alert message!

Dulse is een rood zeewier dat veel jodium bevat. Het komt van nature voor aan de noordkust van de Atlantische en de Stille Oceaan. Dulse bevat veel voedingsstoffen, is zacht en dik van samenstelling en heeft een volle, zoute en nootachtige smaak. Het is gemakkelijk te gebruiken als toevoeging aan vele gerechten. Het is bijvoorbeeld heerlijk in (Japanse) soepen en als smaakmaker in salades, of gebruik het door de rijst of kelpnoedels voor extra smaak en voedingswaarde. Het is gemakkelijk te gebruiken, geeft veel smaak en bevat belangrijke vitaminen en mineralen.

Dulse neemt snel vocht op en is gemakkelijk toe te voegen aan salades, hoofdgerechten, soepen en dressings
Bevat veel jodium
Rijk aan proteïne
ADH is max. 5,4 g (5 eetlepels)
Zongedroogd of luchtgedroogd op lage temperatuur
Geoogst onder OCIA regelgeving en getest op contaminatie
Alle planten komen uit het wild en zijn biologisch gecertificeerd

Ingredienten
dulse* (Palmaria palmata) (100 %).
* = van gecontroleerde biologische landbouw.

Allergeneninformatie
Kan sporen bevatten van noten en sesamzaad

Voedingdswaarde per 100 gram

Energie 1144 kJ / 272 kcal
Vetten 1,7 g
- waarvan verzadigd 1,7 g
Koolhydraten 44 g
- waarvan suikers 4 g
Vezels 33 g
Eiwittten 21 g
Zout 0,31 g
Jodium 1049 μg

Koel, droog en donker bewaren.

Fabrikant
Lifefood Czech Republic s.r.o.
Podnikatelská 566 
190 11 Praha 9
Tsjechische Republiek 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder