Test alert message!

Women’s Magnesium is een zuiver magnesiumpreparaat dat helpt bij vermoeidheid, goed is voor de spieren en voor het concentratievermogen.

Women’s Magnesium zorgt mede voor een goede geestelijke balans en is goed voor de werking van de spieren en het zenuwstelsel. Ook helpt het bij de instandhouding van sterke botten en tanden.

Aanbevolen dosering : Eén- tot tweemaal daags 1 capsule innemen met water. Neem de capsule bij voorkeur in tijdens de maaltijd. Dagelijkse inname iedere dag op hetzelfde tijdstip. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Aandachtspunten : Mocht uw medicatie van uw arts/behandelaar veranderen, neem dan contact op met uw behandelend Care for Women specialiste over dit product. Bij besmetting met Corona adviseren wij u contact op te nemen met uw huisarts om af te stemmen of u deze behandeling voort kunt zetten.

200 mg (per 2 capsules)
Samenstelling
Magnesium (magnesiumcitraat) 53,3%

Hulpstoffen :
Hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule)
Microcrystalijne cellulose (vulmiddel)
Silicium dioxide (anti-klontermiddell)
Magnesiumstearaat (anti-klontermiddel)

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder