Test alert message!

Zakkenrollers maken geen schijn van kans dankzij de ingenieuze AquaVault Waar laat u uw mobiel, geld en sleutels als u heerlijk een dag actief op pad gaat of juist lekker wilt ontspannen? Het zijn geliefde spullen voor zakkenrollers, maar als u ze in de AquaVault bewaart maken zij geen schijn van kans meer. De AquaVault is een handige, compacte opbergkluis die vastgemaakt kan worden aan vrijwel alle strandstoelen en ligbedden. Daarnaast kan de AquaVault ook aan uw fiets bevestigd worden tijdens een toertocht, of aan de kinderwagen tijdens een wandeling. U kunt hem zelfs bevestigen aan een hek terwijl u geniet van een picknick of een attractie in een pretpark. Uw waardevolle spullen zijn dankzij de AquaVault altijd veilig opgeborgen. Gerenommeerde hotels zoals Loews, The Ritz-Carlton en het Hilton Hotel bieden hun gasten een service om een AquaVault te gebruiken tijdens hun verblijf. Onbezorgd genieten behoort immers tot het concept van dergelijke hotels. Ingenieus ontwerp De AquaVault is handzaam en biedt voldoende ruimte om alles van waarde in op te bergen. Door het ingenieuze ontwerp is er altijd wel een object in de buurt waar de AquaVault aan vastgemaakt kan worden. Mede dankzij het formaat is het handig mee te nemen tijdens een vakantie of een dagje uit, bijvoorbeeld naar het strand of het zwembad. De AquaVault is spatwaterdicht, dus eventuele spetterspelletjes van de kinderen kunnen geen kwaad! Onbezorgd genieten Een strandtas of handtas is vaak doelwit van dieven. U kunt uw hoofd daardoor nooit helemaal leegmaken, want u denkt steeds: zijn mijn spullen er nog? Iets te drinken halen, naar het toilet of even wegdromen terwijl u van de zon geniet. Het kan allemaal zonder dat u alles moet meeslepen. Uw spullen zijn veilig en blijven op hun plek! Vooral ook ideaal als u alleen op pad bent, want uw eigendommen zijn ook op een onbewaakt moment veilig. De AquaVault gaat op slot door middel van een cijfercode. Zonder die code is het door het duurzame en stevige ontwerp vrijwel onmogelijk de AquaVault open te krijgen. U kunt onbezorgd genieten!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder