Test alert message!

Na het ontstaan van blessures, wordt vaak koudetherapie toegepast om onmiddellijk de zwelling te minimaliseren en de pijn te verzachten. Articare Cold Spray is uitermate geschikt voor het toepassen van derge- lijke koudetherapie.

Eigenschappen en functie:
Articare Cold Spray is speciaal ontwikkeld voor de directe koeling van de huid. De spray verlicht onmiddellijk de pijn. Articare Cold Spray is niet toxisch en heeft geen farmacologische effecten. Om bevriezing van de huid te voorkomen, wordt aangeraden Articare Cold Spray minimaal 15 cm van de te behandelen plek, met enkele korte pompstoten op de huid te spuiten. Articare Coldspray bevat geen CFK’s maar een propaan/butaan drijfgas dat niet schadelijk is voor de ozonlaag.
De spray is zeker 3 jaar houdbaar.

Toepassing:
• voor gebruik bij alle blessures en ziektebeelden waarvoor koude- therapie wordt aanbevolen zoals kneuzingen, verstuikingen en distorsies


Contra-indicaties:
Articare Cold Spray niet gebruiken bij open wonden, verbrandingen en in de buurt van de ogen en slijmvliezen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder