Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
1 artikelen van merk: Meda
Sorteer op:

Meda Gezondheidsproducten

Meda Wratx Wattenstaafjes Duo (2 X 5 Ml)

WratX Wattenstaafjes Duo € 39,90
€ 37,90
Meer over dit product

Meda Pharma is een van oorsprong Scandinavisch bedrijf. Meda is nu bekend in meer dan 24 landen door heel Europa. In Amstelveen zit het Nederlandse hoofdkantoor. De producten zijn toegespitst op verschillende aandoeningen, maar zijn ook beschikbaar voor hygiënische toepassingen. Een voorbeeld hiervan zijn de Wratx Wattenstaafjes Duo. Deze handig verpakte wattenstaafjes worden geleverd als duo verpakking. Voor mensen die last hebben van wratten is dit de ideale oplossing. U ziet resultaat na 5- 15 behandelingen. Wratx is opgebouwd uit mierenzuur wat de wrat uitdroogt tot in de kern. Het grote voordeel hiervan is dat de wratten niet meer terugkeren en dat bovendien zonder littekens.

Meda producten bestellen bij drogisterijaanbiedingen

Drogisterijaanbiedingen zorgt ervoor dat u binnen de afgesproken termijn uw bestelde items van Meda in huis hebt. Kijkt u eens rustig rond en laat u overtuigen door de scherpe prijzen van de Meda producten in ons assortiment. U kunt betalen via iDeal, Mister Cash, achteraf betalen en vooruitbetaling. Meda Pharma is altijd snel leverbaar, zodat u niet lang hoeft te wachten op het gewenste product van dit merk. Wij zijn altijd discreet in het verzenden van onze producten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder